Geyve Anaokulu
ORHANİYE MAH. ANAOKULU SK. NO: 4 GEYVE / SAKARYA

VİZYON

Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olarak; Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm imkânlarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek bir okul olabilmektir.

MİSYON

Çocukların; Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, millî ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü birey olarak yetişmelerini sağlamak için varız

Öğretim Şekli :Tam Gün

Tam Gün

Kombi-Doğalgaz

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.il Merkezine okulumuzun uzaklığı 30 km dir.

Geyve ilçe Merkezinde

Okulumuzda Okulum Temiz ve Beslenme Dostu Okul Projeleri yürütülmektedir.